"Musique Café and More": Από τη φάρμα της Νάξου στο γιορτινό τραπέζι του Παγκρατίου

O ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει πολύ ιδιαίτερα πιάτα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Musique Café and More © Λεωνίδας Τούμπανος

Μια γευστική πανδαισία προσφέρει τις ημέρες των γιορτών το αγαπημένο all-day στέκι στην καρδιά του Παγκρατίου. Έχοντας στη διάθεσή του πρώτης τάξης λαχανικά και κρεατικά από τη φάρμα του "Musique Café and More" στη Νάξο, ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος προτείνει για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων πιάτα πολύ ιδιαίτερα, όπως η σούπα γλυκοκολοκύθας με κρέμα τζίντζερ και κρουτόν ή το χοιρινό φιλέτο που συνδυάζει ανατρεπτικά κρέμα γκοργκοντζόλα, πατάτες σοτέ και μαύρο σκόρδο. 

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινείται και το ειδικό μενού της Πρωτοχρονιάς που επιφυλάσσει, ανάμεσα σε άλλα, έναν πολύ δελεαστικό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο μαγειρεμένο μπρεζέ, με ριζότο αρωματισμένο με σαφράν και σάλτσα κόκκινου κρασιού, ενώ το εστιατόριο παραμένει κοντά μας και ανήμερα των γιορτών (25/12 και 1/1) με σπέσιαλ πιάτα όπως γαλοπούλα, γουρουνόπουλο και άλλα εδέσματα, στο πνεύμα των ημερών. 

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.