"To Καπλάνι": Εδώ που οι δημιουργικές γεύσεις συναντούν την κρητική φιλοξενία

Aυθεντικές κλασικές αλλά και πειραγμένες συνταγές από τη Μεγαλόνησο.

Καπλάνι

Στο γνώριμο και αγαπημένο "Καπλάνι", όνομα συνώνυμο της απόλαυσης και της καλής μεσογειακής κουζίνας, με παραδοσιακές νοστιμιές της λεβεντογέννας γης, άριστη εξυπηρέτηση και χαμογελαστό προσωπικό, θα κάνεις τα πιο γευστικά Χριστούγεννα. Στον όμορφο χώρο του, με τη σύγχρονη αισθητική προσέγγιση στην παράδοση, απολαμβάνεις τη δημοφιλή κρητική φιλοξενία στα καλύτερά της, καθώς και αυθεντικές κλασικές αλλά και πειραγμένες συνταγές από τη Μεγαλόνησο.

Γιορτάστε μαζί του, με ένα εορταστικό μενού για καλοφαγάδες, με αγριογούρουνο ελευθέρας βοσκής στη γάστρα, μαριναρισμένο σε κρασί και συνοδεία μανιταριών και πουρέ γλυκοπατάτας. Σούπα από κολοκύθα και ψιλοκομμένο απάκι με σάλτσα από ξύγαλο και φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, σαλάτα του Βασιλιά, μια πανδαισία φρεσκάδας και γεύσης και, φυσικά, μια γλυκιά νότα που θα ολοκληρώσει το γεύμα σας, ο χειροποίητος κορμός κάστανο με μους σοκολάτας και παντεσπάνι από αλεύρι χαρουπιού, πασπαλισμένο με τρούφα σοκολάτας υγείας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Καπλάνι (Το)

Ευφρονίου 47, Καισαριανή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.