Μια βραδιά για τέσσερα χέρια στο "Bocas Meze"

Ο Μίλτος Αρμένης υποδέχεται τον Μιχάλη Μάρθα στο πολύχρωμο tapas μεζεδοπωλείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

BocasMeze

Συνέχεια στις ενδιαφέρουσες βραδιές, όπου υποδέχεται εκλεκτούς συναδέλφους προκειμένου να μαγειρέψουν από κοινού, δίνει ο Μίλτος Αρμένης στο "Bocas Meze" της Νέας Φιλαδέλφειας. Στις 15/12 είναι λοιπόν η σειρά του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Μάρθα να συνδημιουργήσει μαζί με τον επίσης βραβευμένο οικοδεσπότη ένα σπέσιαλ tapas menu, βασισμένο στη no waste φιλοσοφία που ελαχιστοποιεί τη διατροφική σπατάλη. Βρώσιμο κερί με ζυμωτό ψωμί, γαλάκτωμα φούσκας σπινιάλο με κριτσίνι ελιάς και μαύρο λεμόνι, γκιόζα γεμισμένη με μοσχαρίσιο στιφάδο αλλά και μιλφέιγ παντζαριού με κρέμα καμμένου βουτύρου είναι ορισμένα μόνο από τα συνολικά εννέα αλλιώτικα και δημιουργικά tapas που απαρτίζουν το μενού, συνοδεία της μπίρας Estrella και του Otto Athens Vermouth. Όπως πάντα, το σερβίρισμα θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. 

Περισσότερες πληροφορίες

Bocas Meze

Προύσσης 13, Ν. Φιλαδέλφεια,
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.