And it's «ZAZ» like heaven!

Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού.

And it's «ZAZ» like heaven!

Το όμορφο all day στέκι της Κάντζας μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι στην κατάφυτη, φροντισμένη αυλή του διώροφου αρχοντικού. Έπειτα από μια χειμερινή σεζόν με ένθετες πολιτιστικές εκδηλώσεις κι ένα τρίμηνο μενού αφιερωμένο στην κουζίνα της Λατινικής Αμερικής, το «Zaz» συνεχίζει να πειραματίζεται και να διευρύνει τους ορίζοντές του ανανεώνοντας τα πιάτα του και λανσάροντας μια καινούργια λίστα κοκτέιλ.

Ο μεγάλος εξωτερικός χώρος του νεοκλασικού με την περιποιημένη βλάστηση ανοίγει την όρεξη για δροσερά μπολ και σαλάτες, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε burrata με προζυμένιο ψωμί και μπολ σολομού με μάνγκο, φαγόπυρο και φρέσκα αρωματικά. Στα πιάτα του καλοκαιρινού μενού, πάλι, συναντάμε fusion ιδέες από τις κουζίνες του κόσμου, όπως ταλιάτα με φάβα wasabi, wakame και σουσάμι αλλά και τραγανές γαρίδες γαρνιρισμένες με μεξικάνικη σάλτσα pico de gallo, αβοκάντο και κόλιαντρο.

And it's «ZAZ» like heaven! - εικόνα 1

Η κουζίνα λειτουργεί όλη την ημέρα, ξεκινώντας από προτάσεις για brunch και specialty coffee με δικό τους χαρμάνι και κλείνοντας με αρωματικά κοκτέιλ. Δοκιμάστε το δικό τους B2B Zaz on με τζιν infused με λεμονόχορτο και κόκκινο πιπέρι, λάιμ, σιρόπι βασιλικού και grapefruit bitters για καλοκαιρινά vibes ή επιλέξτε μία από τις 70 ετικέτες της wine list με κρασιά μικρών οινοποιείων.

Περισσότερες πληροφορίες

Zaz

Εσπερίδων 3 και Λεωφ. Λαυρίου, Κάντζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.