«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ

Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό.

«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ

Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που φέρει το όνομά του και άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό. Ο συνδημιουργός δημοφιλών στεκιών σαν το γειτονικό «Papillon» και το «40Forty» στον Αστέρα παρουσιάζει μια premium εκδοχή του αγαπημένου εδέσματος σε takeaway περιβάλλον, ποντάροντας σε ένα εκλεκτό ζυμάρι που φτιάχνεται με αλεύρι αλεσμένο σε πετρόμυλο. Ζυμώνεται με προζύμι αντί για μαγιά, ξεκουράζεται όσο χρειάζεται για να γίνει πιο ελαφρύ και εύπεπτο, και κατόπιν γαρνίρεται με ποιοτικά toppings σε περίπου τριάντα γευστικά σενάρια: από τη San Daniele & Rucola με σάλτσα ντομάτας S.Marzano, μοτσαρέλα, προσούτο San Daniele, ρόκα, παρμεζάνα και τοματίνια μέχρι τη Mattogiani με μοτσαρέλα, τυρί burrata, λούζα και βολάκι Τήνου. Κάτω από το μότο «In pizza we crust», υπάρχουν ακόμα σαλάτες και κάποιες προτάσεις σε ζυμαρικά, που μπορείτε να δοκιμάσετε και επιτόπου στους ροζ καναπέδες του μαγαζιού που θυμίζουν κουπέ τρένου.

Περισσότερες πληροφορίες

Etien Pizza Bar

25ης Μαρτίου 28, Νέο Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.