Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την Αθήνα να μας προκαλεί για «τραπεζάκια έξω», το «Κιουζίν» υποδέχεται την πιο ωραία εποχή του χρόνου στον ατμοσφαιρικό του χώρο, ακριβώς εκεί όπου συναντιούνται οι πιάτσες Συντάγματος, Βουκουρεστίου και Κολωνακίου, με τις μεγάλες τζαμαρίες του ανοιχτές για al fresco παρεΐστικες συνάξεις, με γεύσεις πειραγμένης ελληνικής παράδοσης στο πιάτο.

Καλωσορίζοντας στην κουζίνα της φρέσκα λαχανικά και φρούτα από το μποστάνι της Κρήτης, η ομάδα του «Κιουζίν» κρατά τα ΠΟΠ ελληνικά προϊόντα σταθερά σε πρώτο πλάνο, ενώ στο μενού της πρωταγωνιστούν πάντα οι εποχικές επιλογές, με δημιουργίες στηριγμένες στη διάθεσή της για ανανεωτικά παιχνίδια με την παράδοση.

Πειραγμένη παράδοση σε καλοκαιρινό τέμπο - εικόνα 1

Σε απόλυτη αρμονία με τη νεο-ρετρό αισθητική της διακόσμησής του, με ταπετσαρίες, σεμεδάκια, φλοράλ μαξιλάρια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες κι ένα ποδήλατο του ’58 να κρέμεται από το ταβάνι, το «Κιουζίν» ξεδιπλώνει οικείες προτάσεις πλουτισμένες με τη σπιρτάδα του αναπάντεχου. Την γκάμα των επιλογών του σταθερού μενού συμπληρώνει πλέον μια μεγάλη επιλογή από δροσερά παγωτά και φρουτένια καλοκαιρινά γλυκά, με vegan, gluten free και low calorie αποτύπωμα – καθότι έχουμε να εμφανιστούμε και στην παραλία!

Περισσότερες πληροφορίες

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.