Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas;

Μόλις λίγους μήνες μετρούν τα «Pax Burgers» στην καρδιά της πόλης και κατάφεραν να γίνουν αμέσως σημείο συνάντησης των burger lovers ολόκληρης της Αθήνας.

Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas;

Μόλις λίγους μήνες μετρούν τα «Pax Burgers» στην καρδιά της πόλης και κατάφεραν να γίνουν αμέσως σημείο συνάντησης των burger lovers ολόκληρης της Αθήνας. Όποια στιγμή κι αν βρεθούμε στο γωνιακό και ανοιχτόκαρδο spot στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, θα το βρούμε γεμάτο κόσμο που απολαμβάνει κάποιο από τα signature Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, που δίνουν στην αλυσίδα το όνομά της.

Όλα τα burgers που δημιουργούν οι Pax burgeristas φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή που τα παραγγέλνεις, ενώ σπιτικά είναι και τα buns που ψήνονται επιτόπου καθημερινά, όπως και οι σος και οι λεπτοκομμένες φρέσκες τηγανητές πατάτες που συνοδεύουν τα πιάτα. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, έχουν νέους burgeroπειρασμούς, που σίγουρα θα δοκιμάσουμε βολτάροντας στο καλοκαιρινό downtown: το The Original με τυρί ή χωρίς, το Drunken Onions με Αmerican τσένταρ και κρεμμύδια καραμελωμένα σε μπίρα και το εντυπωσιακό Pulled Pork με τσένταρ, πίκλες, coleslaw και pulled pork που σιγομαγειρεύεται στο φούρνο.

Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas; - εικόνα 1

Όλες οι νέες προτάσεις συμμετέχουν στο Burgeristas Deal, που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε το burger μας μαζί με φρέσκες τηγανητές πατάτες με μόλις € 4,90 και είναι μια καλή αφορμή για να τις γνωρίσουμε, μαζί και τα υπόλοιπα νέα πιάτα, όπως τα πολύ δελεαστικά Tornado Potatoes με διάφορα toppings αλλά και το veggie burger Quinoa & Zucchini με μπιφτέκι από κινόα και κολοκύθι, χαλούμι, ντομάτα και baby σπανάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Pax Burgers

Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.