«Seawolf» με θαλασσινό αέρα στο Κουκάκι

Τα φώτα στο θαλασσινό resto του Ηλία Μπαλάσκα άναψαν πριν λίγες ημέρες.

«Seawolf» με θαλασσινό αέρα στο Κουκάκι

Πριν το Πάσχα το περιμέναμε το θαλασσινό resto του Ηλία Μπαλάσκα, ωστόσο τα φώτα στην οδό Δημητρακοπούλου άναψαν τελικά πριν λίγες ημέρες. Το γωνιακό μαγαζί με τις μεγάλες τζαμαρίες και το μωσαϊκό στο πάτωμα να παραπέμπει στις εποχές που λειτουργούσε ως καφενείο χωρά όλα κι όλα σαράντα καθίσματα, όσα χρειάζονται δηλαδή για να ξετυλίξει ο ταλαντούχος σεφ και η ομάδα του ένα ενδιαφέρον σενάριο προσεγμένης ψαροφαγίας με παρεΐστικο χαρακτήρα.

Από την ανοιχτή κουζίνα βγαίνουν μια σαρδέλα παντρεμένη με πιπεριά και χαρίσα ή ένας γαύρος σε φύκια δίνοντας το στίγμα των θαλασσινών γεύσεων που σταδιακά θα εμπλουτίζονται με νέες προτάσεις και ιδιαίτερη έμφαση στα εποχιακά και δη βιολογικά υλικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Seawolf

Δημητρακοπούλου 35, Kουκάκι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!