«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux».

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux». Ξύλινα τραπέζια και μεταλλικές καρέκλες σε στιλ αμερικάνικου diner, χάζι στην περαντζάδα από τις μεγάλες τζαμαρίες και στο βάθος ένα παλιό πιάνο και μια ντραμς μπροστά από τις ρετρό μουσικές ρεκλάμες – μετά λόγου καθώς τα live με rhythm & blues και τζαζιές είναι πάντα στο πρόγραμμα.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 1

Το μενού αποτίνει φόρο τιμής στο bbq του αμερικάνικου Νότου, όπου τα αργόσυρτα ψησίματα και καπνίσματα έχουν την τιμητική τους. Εξού και όλα τα κρεατικά περνάνε πρώτα από τον πελώριο ξυλόφουρνο και καπνιστήριο που «κρύβεται» στο υπόγειο και σερβίρονται άκρως πληθωρικά, όπως… Αμερική. Το Moroccanlamb έρχεται με το αρνάκι σιγοψημένο με μαροκινά μπαχαρικά και τυλιγμένο σε ψωμάκι σάντουιτς, το Creole Brunch με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, σος Creole, καραμελωμένα κρεμύδια και τηγανιτό αυγό όπως και το Tipsy Texan με brisket, μαδημένο χοιρινό και λουκάνικο που φτιάχνουν οι ίδιοι είναι από εκείνα τα burgers που θέλουν κότσια για να τα καταφέρεις, τα spare ribs ή ένα hanger steak από Black Angus θα ικανοποιήσουν όσους προτιμούν τις πιο λιτές γεύσεις.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 2

Ιδίως αν νωρίτερα έχετε κάνει την αρχή με μια μερίδα hot & spicy chicken wings, ένα πλούσιο mac n cheese με τσένταρ, παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος και τις τηγανητές πατάτες που έρχονται κρυμμένες κάτω από ένα φοντί τυριών και ένα ζευγάρι αυγά μάτια.

Περισσότερες πληροφορίες

Po’ Boys

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.