Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο»

Από το παιχνίδι δεξιοτεχνίας που συνηθιζόταν στα αρχαιοελληνικά συμπόσια παίρνει το όνομά του το ολοκαίνουργιο γευστικό στέκι που μόλις άνοιξε.

Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο»

Κοντά στο αδελφό καλό μπαρ της περιοχής «Manor House», στις παρυφές της hot πιάτσας της Βεάκη, παίρνει το όνομά του από το παιχνίδι δεξιοτεχνίας που συνηθιζόταν στα αρχαιοελληνικά συμπόσια και μοιράζει τη δράση του στο ισόγειο που παραπέμπει σε νέο-ρετρό μπακάλικο και καφενείο, και το ατμοσφαιρικό πατάρι σε στιλ τραπεζαρίας αστικού σπιτιού που μπορεί να κλειστεί ολόκληρο από μεγάλες παρέες.

Τόσο οι αρκετοί μεζέδες όσο και τα κυρίως πιάτα έχουν μοντέρνο ελληνικό χρώμα και εστιάζουν σε ΠΟΠ προϊόντα, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες που προμηθεύονται από μικρούς παραγωγούς. Έχουν μάλιστα και τη δική τους μπύρα Pale Ale που φτιάχνεται επί παραγγελία, όπως και το κόκκινο house wine ποικιλίας Malbec.

Το Περιστέρι παίζει «Κότταβο» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Κότταβος

Μιλτιάδου 14, Περιστέρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.