«Ancho Mexican Grill»: Μεξικάνικο στα μέτρα σου

Και στο πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας των Ancho στη Γλυφάδα, τον πρώτο λόγο έχουν οι πολυάριθμες επιλογές σε ζύμες, υλικά και toppings για tailor made mex νοστιμιές.

«Ancho Mexican Grill»: Μεξικάνικο στα μέτρα σου

Τα burrito bowls είναι από τις πιο αβανταδόρικες προτάσεις που σερβίρουν τα «Ancho Mexican Grill». Στην πρόσφατη επίσκεψή μας στο πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας που βρίσκεται στη Γλυφάδα αποφασίσαμε, μάλιστα, να κινηθούμε σε surf ’n’ turf ρυθμούς κι έτσι γεμίσαμε το μπολ μας με κοκκινιστές ελαφρώς spicy γαριδούλες και κομμάτια πολύ νόστιμου steak, επιλέγοντας ακόμα το αρωματικό λευκό ρύζι με λάιμ και κόλιανδρο και μια μετρίως καυτερή σος ανάμεσα στις επιλογές με κλιμακούμενη δόση κάψας.

Νωρίτερα κάναμε την αρχή με μια ευχάριστη σούπα γλυκοπατάτας και τιμήσαμε το όπως πάντα πολύ καλό γκουακαμόλε τους αλλά και τις χειροποίητες ζύμες – την quesadilla την προτιμήσαμε με pulled pork, ενώ στα τραγανά tacos με chili con carne ανεβάσαμε τα βολτ της κάψας με έξτρα καυτερή σος. Γλυκαθήκαμε με ελαφροτηγανισμένα churros τα οποία βουτήξαμε σε ντιπ σοκολάτας και dulce de leche αλλά και με την casual ατμόσφαιρα, ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό μεσημέρι Σαββάτου στα νότια.

«Ancho Mexican Grill»: Μεξικάνικο στα μέτρα σου - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!