Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go.

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go με σύνθημα «Κάλλιο Ρόμβης και στο χέρι»!

«Λωτοφάγος The Salad Island»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 1

Στο Νο 13, έκανε ντεμπούτο κατά τα τέλη του καλοκαιριού το salad bar που δημιούργησε ο σεφ Νίκος Κωνσταντάτος, προτείνοντας ευφάνταστες σαλάτες όπως αυτή με πέστροφα, φακές, φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριά Φλωρίνης, κολοκύθι και ραπανάκι, μαζί με κρασιά αρωματισμένα in-house με μπαχαρικά, μυρωδικά και μέλι.

«Smak.»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 2

Στο Νο 21, ζύμη αργής ωρίμανσης και γρήγορο ψήσιμο σε καυτή πέτρα είναι τα βασικά συστατικά για πίτσες και πεϊνιρλί σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές: πεϊνιρλί με τσαλαφούτι και μοσχαρίσιο κιμά ή σουτζούκι Δράμας για τους μερακλήδες, πίτσα με γκοργκοντζόλα ή καλτσόνε με σοκολάτα και κομμάτια φράουλας για τους γλυκατζήδες κ.ά.

«TYCO - Take Your Cocktail Out»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 3

Στο Νο 11, παίρνουμε τα κοκτέιλ μας to go από το λιλιπούτειο μπαράκι που κάνει πλέον και ντελίβερι τις signature προτάσεις του Γιάννη Σταυρουλάκη, όπως το spicy #9 με ουίσκι, γλυκοπίπερο και bitter πορτοκαλιού, το γλυκό κι εξωτικό #5 με τεκίλα, κρέμα καρύδας και ανανά και το low ABV #2 με τζιν, χυμό λεμονιού και τόνικ.


Περισσότερες πληροφορίες

Smak. Athens

Ρόμβης 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Tyco

Ρόμβης 11, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!