Η vegan πλευρά των «Wagamama»

Ένα νέο vegan menu –«χωρίς κρέας, γεμάτο γεύση»– λανσάρουν αυτές τις ημέρες τα δύο αγαπημένα πολυασιατικά στέκια της πόλης.

Η vegan πλευρά των «Wagamama»

Ένα νέο vegan menu –«χωρίς κρέας, γεμάτο γεύση» όπως λέει και το μότο τους– λανσάρουν αυτές τις ημέρες τα «Wagamama» σε Κηφισιά και Μαρούσι (Golden Hall). Έτσι λοιπόν, πλάι στις ιαπωνικές και ευρύτερα ασιατικές γεύσεις, σήμα κατατεθέν της διάσημης βρετανικής αλυσίδας, προστίθενται λ.χ. το kare burosu (ένα ramen Omakase με udon noodles σε ζωμό λαχανικών με κάρι, τόφου με μπαχαρικά, μανιτάρια, κόλιαντρο και πιπεριές τσίλι), dumplings στον ατμό με λαχανικά αλλά και μια vegan τάρτα λεμονιού με τραγανό μπισκότο και κρέμα από φρέσκα λεμόνια. Θα τα συνδυάσετε με φρεσκοστυμμένους χυμούς αλλά και vegan βιολογικά κρασιά.

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.