«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Το μικρό, στιλάτο tortilla bar που φύτρωσε πρόσφατα στο κέντρο βλέπει το street food με άλλη ματιά.

«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Σ’ αυτό το μικρό, στιλάτο tortilla bar που «φύτρωσε» πρόσφατα στο Κολωνάκι ο σεφ Βαγγέλης Μπουχέλος προτείνει αρκετούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς –με κοτόπουλο, ρύζι, κρέμα poblano, σαλάτα και γκουακαμόλε, λόγου χάρη, αλλά και με πικάντικους κεφτέδες και γιαούρτι ή με brisket από Black Angus, σαλάτα κινόα και μαρμελάδα από πιπεριές jalapenos–, ενώ μπορείς πάντα να φτιάξεις το wrap σου, με τορτίγια είτε κλασική είτε ολικής άλεσης, στα μέτρα σου, επιλέγοντας τη βάση, τη σαλάτα και τη σάλτα της γέμισης. Εκτός από καφέ, σπιτική λεμονάδα, κρασί ή μπίρα, μπορείς να τα συνοδεύσεις και με μια draft Margarita ή ένα Cantarito από τις κάνουλες του «Τhe Wrap»: την πρόταση του νέου μοντέρνου street food spot συμπληρώνουν τέσσερα κοκτέιλ με βάση την τεκίλα, σε επιμέλεια του βραβευμένου mixologist Γιάννη Σαμαρά, τα οποία, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις τορτίγιες, μπορείς να τα πάρεις και to go. (Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι, 2103646750)

Περισσότερες πληροφορίες

The Wrap

Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.