Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης δημιουργεί ένα ειδικό high end μενού ποτισμένο με το άρωμα του ευγενούς μανιταριού.

Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Μια πιο γαστρονομική πλευρά του «Mayor» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι κλείσουν τραπέζι στον all day χώρο του Κολωνακίου την Πέμπτη 15/2. Ο σύμβουλος σεφ του εστιατορίου Γιώργος Στυλιανουδάκης έχει ετοιμάσει ένα μενού με απόλυτη πρωταγωνίστρια τη μαύρη τρούφα. Τέσσερα διαφορετικά είδη του ευγενούς μανιταριού (brumale, melanosporum, uncinatum και mesentericum από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελλάδα) κεντούν το ιδιότυπο άρωμά τους σε σπαράγγια σχάρας με αβγό ποσέ­, σε φουαγκρά σοτέ με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σε σιγοψημένο λαβράκι και σε αρνί με βασιλομανίταρα και αγκινάρες. Όσο για το επιδόρπιο, είναι τάρτα μήλου με μέλι μαύρης τρούφας και παγωτό βανίλια. Το κόστος του δείπνου είναι € 80 ανά άτομο μαζί με wine pairing.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.