«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics)

Ένα στιλάτο… meating point έκανε πρόσφατα πρεμιέρα σε ένα παλιό αρχοντικό στον Κορυδαλλό.

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics)

Στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται, το αρχοντικό Γεράκη –προπολεμικά το πιο επιβλητικό κτίριο της περιοχής– κατοικούσε ο πρώτος δήμαρχος του Κορυδαλλού. Τώρα φιλοξενεί rib eyes, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες και ευμεγέθη Τοmahawk, χοιρινό κότσι με σάλτσα μπίρας, μπέργκερ, πανσέτες, ακόμη και γουρουνοπούλα. Στο «Steak Alive», το στιλάτο «meating point», το κρέας, το οποίο το προλογίζει μια σειρά από πολυσυλλεκτικά ορεκτικά, από απάκι με σάλτσα πορτοκαλιού μέχρι μια ομελέτα με τσορίθο κι από εκεί σε quesadillas, συντροφεύουν εκτός του αυτονόητου κρασιού και τα κοκτέιλ του… κινούμενου μπαρ (όντως, έχει ροδάκια).

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics) - εικόνα 1

Το νέο steak house με τα λευκά σκαλιστά ταβάνια, τους ανθρακί τοίχους και το φωτεινό αίθριο στο μπροστινό του κομμάτι, πλέκει την αστική αύρα του κτιρίου με στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, ανοίγει από τις 6 μ.μ. καθημερινά, ενώ τις Κυριακές θα το βρείτε μάχιμο από το μεσημέρι. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, 2104952000.

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics) - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Steak Alive

Κρήτης 23 & Αγ. Γεωργίου 76, Κορυδαλλός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.