Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Μοντέρνο, casual, ποιοτικό, το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα, ενώ συνεχίζει και στην Καλλιθέα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα το «Κ. Grill», το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 1

Μοντέρνο και νεανικό περιβάλλον, με δροσερή βεράντα, ό,τι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι, βάζει στο παιχνίδι μια εντελώς νέα αντίληψη για την casual κρεατοφαγία με σούπερ ποιοτικές προτάσεις: ένα τεράστιο χοιρινό tomahwak (κοντά στο κιλό), χειροποίητα βουβαλίσια μπιφτέκια, σιγομαγειρεμένο κότσι με πουρέ πατάτας ή μελιτζάνας και ακόμη αγαπημένες σπεσιαλιτέ, όπως τα μοσχαρίσια μπιφτέκια με αβγά μάτια, το γιαουρτλού κεμπάπ, η λεμονοριγανάτη τηγανιά κοτόπουλου και, φυσικά, το απαραίτητο σουβλάκι σε καλαμάκι και τυλιχτό, ο γύρος και το κεμπάπ.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 2

Δίπλα τους παίζει και η γνήσια ελληνική παράδοση, καθώς πεντανόστιμα χειροποίητα εδέσματα από ολόφρεσκα κρεατικά βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο. Ταυτοχρόνως με το «K. Grill» στη Βούλα, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία το «K. Grill» στην Καλλιθέα, που άνοιξε πρώτο το δρόμο της προσιτής κρεατοφαγίας επιπέδου σε περιβάλλον industrial και άκρως παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 3

Το μεράκι, η απλότητα της ελληνικής τέχνης στο ψήσιμο του κρέατος, τα ολόφρεσκα προϊόντα και η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής με την εγγύηση του ομίλου Καστελόριζο ένα πράγμα δηλώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας: θα φάμε καλά και φέτος το καλοκαίρι.

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα, 2108994040 /
Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765,
www.kgrill.gr

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

K. Grill

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.