Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο

Δροσιά κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες, παρεΐστικο κλίμα, μοντέρνα διακόσμηση με ζωηρά γαλάζια χρώματα και ωραία θέα στον Σαρωνικό από την «Ψαρού» στην Ανάβυσσο και ρομαντική θέα στο λιμάνι από το νεότερο αδελφό μαγαζί στο Λαύριο.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο

Δροσιά κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες, μοντέρνα διακόσμηση με ζωηρά γαλάζια χρώματα και ωραία θέα στον Σαρωνικό από την «Ψαρού» στην Ανάβυσσο και ρομαντική θέα στο λιμάνι από το νεότερο αδελφό μαγαζί στο Λαύριο.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο - εικόνα 1

Και τα δύο, πάντως, βάζουν στην ατζέντα μας μια πολύ ξεχωριστή πρόταση ψαροφαγίας με άποψη και σε πολύ φιλικές τιμές, με το πιο ακριβό πιάτο να μην ξεπερνάει τα € 9,90. Το μενού κάνει focus στα ­ολόφρεσκα μικρόψαρα –γαύρος, σαρδέλα, κουτσομούρα, προσφυγάκια, αθερίνα–, αγαπάει τα όστρακα και τα ιδιαίτερα ορεκτικά, όπως μια σαλάτα με φακές, ντομάτα, μάραθο και καπνιστή ρέγκα, και συμπληρώνεται από μια σειρά πεντανόστιμων μαγειρευτών: μύδια σε τρεις παραλλαγές (αχνιστά με λευκό κρασί, σκόρδο και μαϊντανό, με ούζο και μάραθο και τεριγιάκι με γλυκιά τσίλι σος), κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, φρέσκια ντομάτα και στακοβούτυρο, γαριδομακαρονάδα.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο - εικόνα 2

Ευγενικό κι επαγγελματικό το σέρβις κι ευπρόσδεκτο το κέρασμα με παγωτίνια.

46ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος, 2291055171, Ψαρού Σαρωνίδα /
Πλ. Κανάρη (δίπλα στο δημαρχείο), Λαύριο, 2292159003, Ψαρού Λαύριο

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαρού

Πλατεία Κανάρη, λιμάνι Λαυρίου
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.