Η «Kiki» και το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά του ιστορικού οινοποιείου της Χαλκιδικής η Δευτέρα 20/2 στο «Kiki de Grece».

Η «Kiki» και το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Βραδιά αφιερωμένη στα κρασιά του ιστορικού οινοποιείου της Χαλκιδικής η Δευτέρα 20/2 στο «Kiki de Grece».

Η «Kiki» και το Κτήμα Πόρτο Καρράς - εικόνα 1

Με το Κτήμα Πόρτο Καρράς είναι το επόμενο οινικό ραντεβού του «Kiki de Grece» στην Ηπίτου. Τη Δευτέρα 20/2 (η βραδιά ξεκινάει στις 8 μ.μ.) το… οινικό line up έχει έξι ετικέτες (Μαλαγουζιά 2016, Chateau Le Grand Blanc 2015 από φιάλες magnum, Λημνιό 2014 ΠΟΠ Πλαγιές Μελίτωνα, Magnus Baccata 2013, Château Porto Carras 2007 ΠΟΠ Πλαγιές Μελίτωνα και γλυκύς οίνος Poem) με συνοδευτικά μικρά πιάτα. Συμμετοχή: € 20 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Kiki de Grece

Ηπίτου και Βουλής 38, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.