«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία - εικόνα 1

Γενικά το sushi είναι ακριβό. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, οι οποίες –χωρίς να κατεβάζουν τον πήχη της ποιότητας– δίνουν τη δυνατότητα να γευτείς αυτό το κομμάτι της κουζίνας του Ανατέλλοντος Ηλίου χωρίς να «ξηλώσεις» την τσέπη σου. Το «Sakana» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και αποτελεί μια σχετικά πρόσφατη άφιξη για την περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το μαγαζί έχει αφαιρετική διακόσμηση, είναι σχετικά μικρό, αλλά ευχάριστο και δίνει τη δυνατότητα του «έξω» χάρη σε ένα μικρό οριοθετημένο χώρο, που σίγουρα προσφέρεται τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο.

Ο κατάλογος υπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά το sushi περίπου σε όλες τις μορφές του. Το κάνει μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή με (κατά μέσο όρο) € 5 για τα 8 τεμάχια maki rolls, ενώ τα special rolls κοστίζουν (κατά μέσο όρο επίσης) € 7,50. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως nigiri, sashimi κ.λπ. Πινελιές στο μενού αποτελούν μερικά ενδιαφέροντα starters (όπως το tuna tartar) και τέσσερις σαλάτες με καλύτερη τη wakame, ένα μείγμα από μαριναρισμένα φύκια με σουσάμι, αγγούρι, καρότο και ρέβα.

Περισσότερες πληροφορίες

Sakana

X. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Δείπνο σε 7 από τα καλύτερα σαλόνια της Αθήνας σε τιμές - έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

20/09/2024

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 6 κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας για ρομαντική έξοδο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Τι θα τρώμε στον "Asωtos", Μιχάλη Μερζένη;

Πειραγμένα ελληνικά κλασικά και απροσδόκητες πρώτες ύλες, επιλεγμένες με επιμέλεια, θα αποτελέσουν την καρδιά του μενού στο νέο καλοφαγικό στέκι του Παγκρατίου που θα πάρει τη θέση του "Frater and Sorror", αλλά τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σε περιμένουν με σπέσιαλ τιμή

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές και να μας δίνουν την ιδανική αφορμή να off season γαστρονομικές αποδράσεις σε κορυφαίους γευστικούς προορισμούς. Μήπως είναι η ώρα για μια επίσκεψη στο γαστροπαράδεισο της Σαντορίνης;

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 4 από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας ιδανικά για παρέες!

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, υπάρχουν όμως μερικά που ενδείκνυνται για ραντεβού όχι μόνο με την γεύση, αλλά και με την παρέα.

"Serza": Το νέο εστιατόριο της Λέρου που πρέπει να δοκιμάσεις

Στη μοντέρνα ταβέρνα των Γιώργου Μητράκου και Θεοδόση Θεοδοσίου, απολαύστε εξαιρετικά πιάτα όπως χταποδοκεφτέδες με συνταγή από την Κάλυμνο και μελωμένο χταπόδι, σε συνδυασμό με μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών.

Η επιστροφή του ανανεωμένου εστιατορίου "GB Roof Garden"

Το εντυπωσιακό εστιατόριο στον 8ο όροφο του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ανακαινίστηκε διατηρώντας τη μεγαλοπρέπεια και διαχρονική του αίγλη.