Street fiesta με άρωμα Αφρικής στην Κολοκοτρώνη

Αυτό το Σάββατο 16/7 από τις 8 μ.μ. το Etnico γιορτάζει με μουσικές και χορούς της Αφρικής μαζί με το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών ANASA.

Street fiesta με άρωμα Αφρικής στην Κολοκοτρώνη

Αυτό το Σάββατο 16/7 από τις 8 μ.μ. το Etnico γιορτάζει με μουσικές και χορούς της Αφρικής μαζί με το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών ANASA.

Street fiesta με άρωμα Αφρικής στην Κολοκοτρώνη - εικόνα 1

Το Etnico, το πολύχρωμο, νόστιμο, πολυεθνικό street food στέκι που υπογράφει η ομάδα των εστιατορίων «Altamira», μας καλεί να αφεθούμε ελεύθεροι στη χαρά της ζωής, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην παράδοση των Σουαχίλι, όπου ΑΝΑΣΑ σημαίνει " η χαρά της ζωής ".

Γιορτάζοντας τα πρώτα του γεννέθλια, υποδέχεται λοιπόν το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών ANASA αυτό το Σάββατο 16/7 από τις 8 μ.μ. σε μια γιορτή με χορό και μουσική.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών ANASA είναι μια Μη Κερδοσκοπική και Μη-Κυβερνητική Οργάνωση που εργάζεται για την εξάλειψη του ρατσισμού, του αποκλεισμού και των διακρίσεων, την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας και του διαπολιτισμικού διαλόγου μεταξύ των λαών, και την ενδυνάμωση και ένταξη, μέσω της τέχνης και του πολιτισμού, των νέων Αφρικανικής καταγωγής που είτε γεννήθηκαν στην Ελλάδα, είτε ήρθαν ως μετανάστες ή πρόσφυγες.

Περισσότερες πληροφορίες

Etnico

Κολοκοτρώνη 22 & Χαβρίου, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.