Το sushi που έγινε burger

Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.

Το sushi που έγινε burger

Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.

Το sushi που έγινε burger - εικόνα 1
Roppongi

Το «Τhe Sushi bar», η πρώτη ελληνική αλυσίδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο sushi, κλείνοντας είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή σκηνή, προσθέτει στο κλασικό του ρεπερτόριο μια μοντέρνα μίξη ή, καλύτερα, ένα υβρίδιο Ανατολής και Δύσης. Tα sushi burgers, που αντί για στρογγυλό ψωμάκι (bun) έχουν δύο τροφαντούς δίσκους από ρύζι, και τα οποία στην ουσία είναι εξέλιξη των ramen burgers (με τραγανά noodles εκείνα), κάνουν όλο και περισσότερo την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του κόσμου, κι έχουν γίνει ήδη αγαπημένα του instagram. Τα «The Sushi bar burgers» παίζουν σε έξι παραλλαγές. Θα δοκιμάσετε π.χ. Roppongi με σολομό sashimi και καπνιστό, κρεμμύδι, φύτρες φασολιών, ανανά, λόλα, μαγιονέζα, φύκι νόρι και μαύρο σουσάμι ή Νakano με καψαλισμένο τόνο, αβοκάντο, τζίντζερ, φύκια wakame, λόλα, πικάντικη μαγιονέζα, φύκι nori και σουσάμι με γεύση τσίλι, είτε σε κανονική είτε σε μίνι εκδοχή.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.