Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας

Ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από την Κηφισιά, αμέσως μετά έκανε­ την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και πρόσφατα έφτασε και στο Νέο Ψυχικό.

Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας

Tο πρώτο «Biftekakia & Souvlakia» ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από την Κηφισιά, αμέσως μετά έκανε­ την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και πρόσφατα έφτασε και στο Νέο Ψυχικό. Tο αγάπησαν λοιπόν οι Αθηναίοι το μαγαζί. Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτά με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί και όλα τα παραπάνω σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου, που γίνονται από φρεσκότατο κιμά και δική τους συνταγή με μυστικά αρτύματα. Τα σουβλάκια είναι όλα χειροποίητα και οι πιτούλες τους, πάντοτε αλάδωτες, απλές ή ολικής αλέσεως, σερβίρονται ψιλοκομμένες, με αλάτι και ρίγανη.

Biftekakia & Souvlakia με σουξέ διαρκείας - εικόνα 1

Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ). Εκτός από το φαγητό, στην αποδοχή του μαγαζιού έχει παίξει ρόλο και η έμφαση στη διακόσμηση. Πολύ μακριά από το κλασικό σουβλατζίδικο, η καλαίσθητη αίθουσα με τα λευκά τραπέζια και τις καρέκλες εντάσσει το χώρο από άποψη ύφους στις μοντέρνες ταβέρνες, ενώ ο άπλετος φωτισμός και τα πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά μέσα σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συνεισφέρουν στη δημιουργία ­μιας πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Ιλισίων 26,​ Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Συγγρού 141, Νέα Σμύρνη, 2109353500 / Λεωφ. Κηφισίας 202, Nέο Ψυχικό, 2106723900, www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!