Ο Ηλίας Βρεττός «πετάει ψηλά» στο «ΑΚΑΝθUS»

Ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται στο beach bar-restaurant κάθε Πέμπτη, με τον DJ Νίκο Μάρκογλου να τον συνοδεύει από τα decks.

Ο Ηλίας Βρεττός «πετάει ψηλά» στο «ΑΚΑΝθUS»

Κάθε Πέμπτη από τις 12/5 θα εμφανίζεται στο «ΑΚΑΝθUS» ο Ηλίας Βρεττός, μεταφέροντας στην παραλιακή το live party που παρουσιάζει με τον DJ Νίκο Μάρκογλου εδώ και καιρό (το χειμώνα τους είδαμε στο «Apothèke» και στο «Camorra»). Θα ακούσετε όλα τα τραγούδια του Βρεττού που έχουν γίνει σύνθημα («Και πετάω ψηλά», «Όταν με κοιτάς» και το καινούργιο «Ανεβαίνω») κι ένα ασταμάτητο ποτ πουρί από χορευτική λαϊκή ποπ.

Δείτε το βίντεο του καινούργιου τραγουδιού του Ηλία Βρεττού:

Περισσότερες πληροφορίες

Akanθus

Ακτή πλαζ Αλίμου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.