Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir των easy listening διασκευών εμφανίζονται στο all-day στέκι της Γλυφάδας (5/5) και του Πειραιά (6/5).

Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir ανήκουν στην easy listening σκηνή που αναπλάθει το παλιό ελληνικό ρεπερτόριο σε ρυθμούς swing, bossa nova, jazz και lounge, προσφέροντας ευχάριστα ρετρό ακούσματα. Η τριμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, Κώστας Καραμήτσος, Λεωνίδας Αναγνώστου) έχει διασκευάσει κλασικά τραγούδια όπως τα «Οι θαλασσιές σου οι χάντρες», «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» και «Θα ξανάρθεις», ενώ το πιο πρόσφατο single τους, σε συνεργασία με τον Kled Moné, είναι το «Άσε με να φύγω» της Αλέκας Κανελλίδου (κυκλοφορεί από την Plus Rec και την Cobalt Music).

Αυτές και πολλές ακόμη νοσταλγικές διασκευές με world επιρροές, οι Les Au Revoir θα τις παρουσιάσουν σε δύο απολαυστικά live στο «GAZI College», την Πέμπτη 5/5 στη Γλυφάδα και την Παρασκευή 6/5 στον Πειραιά.

Δείτε το βίντεο του «Άσε με να φύγω»:

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.