Τι καλό παίζει στο «Minnie the Moocher» φέτος το χειμώνα;

Το κλασικό στέκι του Κολωνακίου αφιερώνει μια μέρα της εβδομάδας στις γυναίκες «bootleggers» της ποτοαπαγόρευσης, προτείνει ιδιαίτερα events για early drinks και μας καλεί στο καθιερωμένο του κυριακάτικο brunch.

Τι καλό παίζει στο «Minnie the Moocher» φέτος το χειμώνα;

Το κλασικό στέκι του Κολωνακίου αφιερώνει μια μέρα της εβδομάδας στις γυναίκες «bootleggers» της ποτοαπαγόρευσης, προτείνει ιδιαίτερα events για early drinks μετά τη δουλειά ή το shopping και μας καλεί στο καθιερωμένο του brunch μετά την κυριακάτικη βόλτα.

Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα βράδυ από τις 7μ.μ. το «Minnie the Moocher» τιμά έμπρακτα το γυναικείο φύλο με ένα σπέσιαλ «Ladies Night» event , όπου όλες οι γυναίκες έχουν το προνόμιο του 1+1 ποτό κερασμένο από το «Minnie». Όσο για τα απογεύματα της Τετάρτης από τις 5μ.μ. έως τις 9μ.μ., γίνονται «Wine Aperitivo» πάρτι, όπου με κάθε ποτήρι κρασί της επιλογής σας, το «Minnie» σάς προσφέρει ποικιλία από συνοδευτικά tapas.

Τι καλό παίζει στο «Minnie the Moocher» φέτος το χειμώνα; - εικόνα 1

Το δημοφιλές κυριακάτικο brunch σερβίρεται από τις 12μ.μ έως τις 6μ.μ. και περιλαμβάνει σταθερές αξίες όπως, τις χειροποίητες πίτσες με την αυθεντική ιταλική ζύμη, το σερβίρισμα των αυγών σε όποια εκδοχή μπορείς να φανταστείς, αλλά και τις πρωτότυπες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες του σεφ.

Περισσότερες πληροφορίες

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.