Η ανολοκλήρωτη σειρά του Mega "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" γίνεται ταινία

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την πολλά υποσχόμενη σειρά που συν-δημιούργησε με τον Δημήτρη Αποστόλου, σε παραγωγή της Showtime Productions.

'Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;' 'Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;'

Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και έφερε στο προσκήνιο ένα ευαίσθητο και δυστυχώς πάντα επίκαιρο θέμα, διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της παρ' ότι γνώρισε τεράστια επιτυχία. Εικοσιπέντε χρόνια μετά, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τη μορφή δύο ταινιών: "Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή" - movie 1 και "Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή" - movie 2. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions.

Η μαύρη κωμωδία του Mega, με πρωταγωνίστριες τέσσερις γυναίκες που αφού είχαν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία αποφάσισαν κάποια στιγμή να εκδικηθούν τον υπεύθυνο, διακόπηκε κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές). Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Άβα Γαλανοπούλου, Ελένη Ράντου, Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη και Μαρία Καννελοπούλου

Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;
Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ' εξακολούθηση από έναν κοινωνικό λειτουργό και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Η εταιρία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Showtime Productions γεννήθηκε το 2009, και κατάφερε πέντε ταινίες της - "𝗧𝗵𝗲 𝗕𝗮𝗰𝗵𝗲𝗹𝗼𝗿 𝟭, 𝟮, 3 & 4" και "SAISON MORTE" - να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Netflix.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Κορυφαίες σειρές και ταινίες φέρνουν το καλοκαίρι στο ERTFLIX

Η ελληνική πλατφόρμα υποδέχεται τον Ιούνιο με top ξένες σειρές, αμερικανικά φιλμ και καλτ ελληνικό σινεμά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/06/2024

Το κορυφαίο "Peaky Blinders" γίνεται ταινία για το Netflix

Με τον οσκαρικό Κίλιαν Μέρφι και πάλι στον αξέχαστο ρόλο του Τόμας Σέλμπι.

5 ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή που αξίζουν την προσοχή μας

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος με 5 ντοκιμαντέρ των streamers που καταπιάνονται με την κλιματική αλλαγή και μας αφορούν όλους, πιο άμεσα παρά ποτέ.

4 ντοκιμαντέρ αφηγούνται "Ιστορίες Γυναικών" στη Νova

Toν Ιούνιο, η fem ζώνη του Novalifε εμπλουτίζεται με 4 κινηματογραφικά πορτραίτα χαρισματικών γυναικών. Κάθε Τρίτη στις 21:00.

To "Gaga Chromatica Ball" της Lady Gaga παίζει δυνατά στο Vodafone TV

To μουσικό ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ από την περιοδεία "Chromatica Ball Tour" της κορυφαίας ποπ σταρ, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Βραδιές διαχρονικού σινεμά αυτήν την εβδομάδα στην TV

Πίσω στα 60s με τρία φιλμ που άφησαν (για διάφορους λόγους) το στίγμα τους στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Από Τρίτη 4/6 ως Παρασκευή 7/6, στα ελληνικά κανάλια.

Οι ξεχωριστές επιλογές του Cinobo για τον Ιούνιο

Η τηλεοπτική μεταφορά του πρώτου βιβλίου της Σάλι Ρούνεϊ, η πλούσια φιλμογραφία του Γιάννη Οικονομίδη, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και δυο φρέσκιες συλλογές.