Grecotel Cape Sounio - Grecotel Vouliagmeni Suites: Μοναδικές εμπειρίες διακοπών στην αττική ριβιέρα

Είναι μοναδική η αίσθηση του να βουτάς εκεί που ξεκινάει το Αιγαίο, ενώ έχεις μόλις λίγη ώρα που άφησες πίσω σου την πόλη και την καθημερινότητα.

Grecotel Cape Sounio - Grecotel Vouliagmeni Suites: Μοναδικές εμπειρίες διακοπών στην αττική ριβιέρα

Είναι μοναδική η αίσθηση του να βουτάς εκεί που ξεκινάει το Αιγαίο, ενώ έχεις μόλις λίγη ώρα που άφησες πίσω σου την πόλη και την καθημερινότητα. Κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για παιδιά, στις δύο απομονωμένες παραλίες, κολύμπι προς το ακρωτήρι όπου δεσπόζει ο ναός του Ποσειδώνα ή το απέναντι νησάκι, μεθυστικά αρώματα στους κήπους, χαλάρωση με φόντο το πλέον αναζωογονητικό τοπίο και τα φωτάκια από τα σκάφη και τα βαρκάκια που δένουν αρόδο.

Σε μια από τις πιο συγκλονιστικές τοποθεσίες του κόσμου, το Grecotel Cape Sounio είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ξενοδοχείο: είναι εμπειρία. Τα πολυτελή μπανγκαλόου του, χτισμένα αμφιθεατρικά, σε ζεστούς και γήινους τόνους, δημιουργούν το απόλυτο περιβάλλον χαλάρωσης και άνεσης, ενώ οι βίλες, από τις κομψότερες της Μεσογείου με ιδιωτικές πισίνες και αξέχαστη θέα, είναι ιδανικές για οικογένειες. Τα πέντε εστιατόρια του resort προσφέρουν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στις αγαπημένες διεθνείς κουζίνες και στην ελληνική με ολόφρεσκα υλικά από τα μποστάνια και τις φάρμες. Η επένδυση που έχει κάνει η Grecotel στη γαστρονομία επιβεβαιώνεται και από το εκπληκτικό πρωινό.

Grecotel Cape Sounio - Grecotel Vouliagmeni Suites: Μοναδικές εμπειρίες διακοπών στην αττική ριβιέρα - εικόνα 1

Η δεύτερη πρόταση της Grecotel για διακοπές σε απόσταση αναπνοής από την πόλη είναι το Grecotel Vouliagmeni Suites, στην καρδιά της αθηναϊκής ριβιέρας δίπλα στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Συνδυάζοντας τη διακριτική ατμόσφαιρα μιας ιδιωτικής κατοικίας με τη συναρπαστική θέα στη Χερσόνησο της Βουλιαγμένης και στα σκάφη της μαρίνας, υπόσχεται ώρες χαλάρωσης με θέα στο ηλιοβασίλεμα αλλά και στη σκιά του μεγάλου πεύκου δίπλα στην πισίνα. Στα συν τα μεγάλα δωμάτια με θέα θάλασσα ή δικό τους κήπο, οικογενειακές σουίτες ή apartments, και το cosy εστιατόριο «Adam & Eve» με ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις με τη σφραγίδα της Grecotel.

Λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο, θα βρείτε την παραλία της Βουλιαγμένης, ενώ στην κεντρική παραλία της Βάρκιζας το Yabanaki ετοιμάζεται για ακόμη ένα hot καλοκαίρι!

Δείτε το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και μάθετε περισσότερα για οικογενειακά πακέτα, ειδικές τιμές και long stay προσφορές στο www.grecotel.com. Κεντρικές κρατήσεις: 2107280433.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Aegean: 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

Η εταιρεία συνεχίζει το ταξίδι της με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/05/2024

Πού ταξιδεύουν οι μουσικόφιλοι αυτό το καλοκαίρι;

Συγκεντρώσαμε σε έναν –όσο το δυνατόν πληρέστερο– οδηγό τα μουσικά φεστιβάλ της περιφέρειας που συνδυάζουν πολιτιστικό ενδιαφέρον και φυσικό, ορεινό ή νησιωτικό, τοπίο και δίνουν την τέλεια αφορμή για "εναλλακτικές" διακοπές.

Samos Young Artists Festival 2024: Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών επιστρέφει στη Σάμο

Το φεστιβάλ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ζωντανής μουσικής που καλύπτει μια ευρεία γκάμα ειδών, από το σόλο πιάνο, διαχρονικές μελωδίες του οπερατικού ρεπερτορίου, μουσική δωματίου για έγχορδα και πνευστά, τζαζ, έως και μουσική Φάντο.

4 αφορμές για βόλτες στη Λέσβο

Πατρίδα του ούζου, του Ελύτη, της Σαπφούς και του Μυριβήλη, η Λέσβος είναι ένα νησί γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Xavier Thuizat είναι ο νέος Head Sommelier της Air France

Σαμπάνια, Μπορντώ, Βουργουνδία, Ροδανός, Languedoc-Roussillon, Κοιλάδα του Λίγηρα και Αλσατία - οι πιο φίνες ποικιλίες της Γαλλίας θα φιγουράρουν στη νέα wine list της Air France, με την υπογραφή του διακεκριμένου sommelier.

"One&Only Aesthesis": Διακοπές με απόλυτη ιδιωτικότητα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το υπερπολυτελές θέρετρο εγκαινιάζει μια σειρά από ιδιωτικές κατοικίες, που βρίσκονται μέσα στα όρια του resort και συνδυάζουν τις ανέσεις ενός σπιτιού με τις υπηρεσίες του "One&Only".

Ο τουρισμός του τσαγιού και οι 7 καλύτερες χώρες για να ζήσεις την ιεροτελεστία του

Με αφορμή την Παγκσόμια Ημέρα Τσαγιού (21/5) ταξιδεύουμε από την Κίνα και το Μαρόκο μέχρι την Αγγλία, μαθαίνοντας τα μυστικά του τσαγιού και την ιεροτελεστία του.