Η ενέργεια απαραίτητο συστατικό για την υψηλή γαστρονομία

Η ΔΕΗ άναψε τους προβολείς και χάρισε ξεχωριστή λάμψη στην 31η απονομή των Χρυσών Σκούφων.

ΔΕΗ

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στις κουζίνες των καλύτερων εστιατορίων, και όχι μόνο, επιβεβαιώνοντας την άρρηκτη σχέση της γαστρονομίας με τις αναμνήσεις μας. Στην συνεχή αναζήτηση της τέλειας γεύσης, συνεργάστηκε με τους Χρυσούς Σκούφους για να αναδείξει και να επιβραβεύσει την ύψιστη δημιουργικότητα και την αριστεία στον θαυμαστό κόσμο της γαστρονομίας.

ΔΕΗ

Επαναπροσδιορίζοντας παράλληλα, συνεχώς τον εαυτό της προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης που απαιτεί η σύγχρονη εποχή, η ΔΕΗ προχωρά σε σημαντικές ενέργειες όπως η απo-ανθρακοποίηση μέσω της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, εστιάζει στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών αλλά και επιδιώκει ευκαιρίες ανάπτυξης τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο. 

ΔΕΗ

Μαζί με τους Χρυσούς Σκούφους, που συμπλήρωσαν φέτος 31 χρόνια γαστρονομικής πρωτοπορίας, άναψε δυναμικά τους προβολείς της και φώτισε όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται αδιάκοπα για την επόμενη ημέρα της ελληνικής γεύσης. Γιατί για τη ΔΕΗ, η γαστρονομία είναι ένα ζωντανό κομμάτι του πολιτισμού, αφού συνδυάζει την ουσία με την ποιότητα στην εμπειρία αναζήτησης της εκλεπτυσμένης απόλαυσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώει και πίνει η Αθήνα στις αρχές του καλοκαιριού

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τα εντός των αθηναϊκών τειχών γευστικά δρώμενα κατά την εκκίνηση του θέρους.

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Achinos Beach bar-restaurant"

Με καλοκαιρινό αέρα, μεσογειακές γεύσεις και καλοφτιαγμένα δροσερά κοκτέιλ, το κοσμικό παραλιακό εστιατόριο στη Σκιάθο είναι προορισμός για τις θερινές μας εξορμήσεις.

The World's 50 Best Restaurants: Εκπλήξεις στην κορυφή

Το "Disfrutar" καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.

Το καλοκαιρινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πάρτε μια πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού!

The World's 50 Best Restaurants: Τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2024

Το Disfrutar στην κορυφή του γαστρονομικού σύμπαντος.

Amen Gastronomic

Το καινούργιο boutique εστιατόριο του Γιώργου Στυλιανουδάκη στο Παγκράτι είναι ένα κομψό, γοητευτικό πόστο μοντέρνας ελληνικής μπιστρονομίας.