S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Norte Wine Bar Restaurant"

Η αγάπη στο κρασί και στη γεύση έχουν το δικό τους σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Norte Wine Bar Restaurant

Το "Norte Wine Bar Restaurant" βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Κηφισιάς και συνδυάζει την εξαιρετική γαστρονομία με την παριζιάνικη αισθητική.

Σε μία extra cozy αυλή που σου θυμίζει γαλλικό bistro, απολαμβάνετε τον καφέ σας τις πρωινές ώρες ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από 25 πιάτα για breakfast, lunch ή dinner.

Norte Wine Bar Restaurant
©visual-storyteller.com

Για τους λάτρεις του κρασιού, το "Norte" αποτελεί εκείνο το σημείο συνάντησης όπου ανακαλύπτετε ιδιαίτερες ετικέτες ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Με την κάβα κρασιού να μετρά πάνω από 250 φιάλες από κάθε σημείο του χάρτη τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με ευφάνταστες γαστρονομικές επιλογές. Επίσης μέσω του μηχανισμού Coravin, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί από οποιοδήποτε μπουκάλι, οποιαδήποτε στιγμή.

Ο μαέστρος της κουζίνας και Chef Θανάσης Ζαφειρόπουλος είναι εκείνος που επιμελείται το μενού προσφέροντάς σας μία πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Με ένα μενού εμπνευσμένο από την contemporary rustic cuisine που ανταποκρίνεται στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου, σερβίρει γνώριμες γεύσεις από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, κατάλληλες για τη συνοδεία ενός καλού κρασιού.

Επιπλέον, καθημερινά εκπλήσσει με ένα ξεχωριστό πιάτο και γλυκό της ημέρας. Η χειμερινή επίσης σεζόν επιφυλάσσει βραδιές με ζωντανή μουσική αλλά και άλλες καλλιτεχνικές και γαστρονομικές συναντήσεις.

Κυριαζή 9, Κηφισιά, 210 8017534, norte.gr, FB, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!