Tα 'TGI Fridays' και το 'Cap Cap' ζωντανεύουν τους θρύλους του Halloween

Spooky mood, σκαλισμένες κολοκύθες jack-o'-lantern, μαγική Halloween ατμόσφαιρα και 'Trick or treat' περιμένουν όσους επισκεφτούν τα καταστήματα TGI Fridays™ από 10 έως 31 Οκτωβρίου.

'TGI Fridays' x 'Cap Cap'

Ο Οκτώβρης είναι εδώ και φέρνει μαζί του φθινοπωρινή διάθεση αλλά και αέρα Halloween. Τα TGI Fridays™ σε συνεργασία με το αγαπημένο Cap Cap μας προσφέρουν ένα λαχταριστό Spooky Sugar Rush, μέσω ενός ξεχωριστού Halloween dessert menu,  ενώ ο ανανεωμένος φθινοπωρινός κατάλογος μας χαρίζει comfort γεύσεις φέρνοντάς μας πιο κοντά στην all time classic Αμερικάνικη κουλτούρα. 

Η έμπειρη ομάδα του Cap Cap για δεύτερη χρονιά δημιούργησε γλυκά με φαντασία, εμπνευσμένα από τους θρύλους και τα ξόρκια του Halloween όπως το σοκολατένιο soft cookie pie με γέμιση bueno που ακούει στο όνομα Yummy Spider και το άκρως φθινοπωρινό Wicked Pumpkin, ένα blondie λευκής σοκολάτας με κολοκύθα, cream cheese σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, σως καραμέλας και marshmallow.

'TGI Fridays' x 'Cap Cap' 2

Spooky mood, σκαλισμένες κολοκύθες jack-o'-lantern και μαγική Halloween ατμόσφαιρα περιμένουν όσους επισκεφτούν τα καταστήματα  TGI Fridays™ από 10 έως 31 Οκτώβρη αλλά και μια πεντανόστιμη απάντηση στην ερώτηση "Trick or treat”. 

Tα φθινοπωρινά vibes όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στο μενού κάνουν την εμφάνισή τους νέες αλλά και κλασικές αγαπημένες γεύσεις. To Creamy Parmesan and Spinach Dip, ένα άκρως κρεμώδες dip παρμεζάνας, με ψιλοκομμένο σπανάκι και Philadelphia cheese θα γίνει το απόλυτο crowd-pleaser ορεκτικό κάθε παρέας, ενώ back by popular demand η Orange and Walnut Salad κάνει την επάνοδο της, θυμίζοντας μας πως οι σαλάτες μπορούν να είναι συναρπαστικές! 

'TGI Fridays' x 'Cap Cap' 1

Κατευθείαν από τους δρόμους της Λουϊζιάνα a.k.a Big Easy έρχεται το New Orleans Chicken, δύο φιλέτα στήθος κοτόπουλου με μπαχαρικά Cajun που περιχύνονται με Cajun Cream sauce και συνοδεύονται με Spanish rice και ψητό καλαμπόκι σχάρας. Οι vegetarian δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν το Portobello Burger, με ζουμερό, μαριναρισμένο μανιτάρι Portobello, baby σπανάκι, ντομάτα και καπνιστή Gouda.

Τα TGI Fridays™ σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τις νέες γευστικές προτάσεις και να ζήσετε από κοντά την μαγεία του Halloween ενώ το τελευταίο τριήμερο του Οκτωβρίου σας περιμένουν ξεχωριστά Halloween Events σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™. Let’s eat, drink and be spooky!


Info

Spooky Sugar Rush 
Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 10-31 Οκτωβρίου. 

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Achinos Beach bar-restaurant"

Με καλοκαιρινό αέρα, μεσογειακές γεύσεις και καλοφτιαγμένα δροσερά κοκτέιλ, το κοσμικό παραλιακό εστιατόριο στη Σκιάθο είναι προορισμός για τις θερινές μας εξορμήσεις.

06/06/2024

The World's 50 Best Restaurants: Εκπλήξεις στην κορυφή

Το "Disfrutar" καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.

Το καλοκαιρινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πάρτε μια πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού!

The World's 50 Best Restaurants: Τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2024

Το Disfrutar στην κορυφή του γαστρονομικού σύμπαντος.

Amen Gastronomic

Το καινούργιο boutique εστιατόριο του Γιώργου Στυλιανουδάκη στο Παγκράτι είναι ένα κομψό, γοητευτικό πόστο μοντέρνας ελληνικής μπιστρονομίας.

Τα "Kohylia" υποδέχονται τη νέα σεζόν με λαμπερό opening

Το εμβληματικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi" μπαίνει στο καλοκαίρι με ένα ακόμη συναρπαστικό παλμαρέ πανασιατικό γεύσεων, με την υπογραφή του πρωτοστάτη της Nikkei κουζίνας, σεφ Θάνου Στασινού.

Térre Mouikis: Η παραδοσιακή και η fine dining Κεφαλλονιά στο πιάτο

Μακριά από το γαστρονομικό αυταρχισμό του στημένου και ενορχηστρωμένου, στο Térre Mouikis στην Κεφαλονιά μιλάει το θυμικό του σεφ Ασημάκη Χανιώτη.