To «Huaca» έχει γενέθλια

Τα δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το ατμοσφαιρικό gastro bar του Μετς και το γιορτάζει με ένα ειδικό menu degustation.

To «Huaca» έχει γενέθλια

Τα δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το «Huaca» με την μεγάλη αγάπη για τις Nikkei γεύσεις στο Μετς και το γιορτάζει με ένα ειδικό menu degustation, που θα σερβιριστεί στις 8/11. Το «παρών» στην ανοικτή κουζίνα θα δώσει ειδικά για την περίσταση ο ταλαντούχος executive chef του ατμοσφαιρικού gastro bar Δημήτρης Κότσαλης, ο οποίος θα ετοιμάσει μαζί με τον Σωτήρη Κόρακα που κρατά τα ηνία της κουζίνας, μια σειρά από ενδιαφέρουσες ιαπωνο-περουβιανές σπεσιαλιτέ.

To «Huaca» έχει γενέθλια - εικόνα 1

Η αρχή γίνεται με μια σαλάτα κινόα με τατάκι τόνου και εσπεριδοειδή, η «ωμή» συνέχεια επιφυλλάσει tiradito από μαγιάτικο με αχινό και σεβίτσε τσιπούρας με γυαλιστερές, ενώ την κορύφωση του μενού θα φέρουν η καραμελωμένη μελιτζάνα Nasu Miso με ντρέσινγκ από ταχίνι και το χιλιανό λαβράκι με πουρέ λευκού καρότου. Τις γεύσεις θα συνοδεύσει το καινούργιο κρασί του οινοποιείου Μπουτάρη «Λευκό Γράμμα», δεν θα λείψουν ωστόσο τα signature cocktails του Άρη Χατζηαντωνίου, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του μαγαζιού. Το ειδικό αυτό εορταστικό μενού κοστίζει € 60 κατ’άτομο, και θα σερβιριστεί σε δύο slots (6.30 και 9.30 μ.μ.) κατόπιν της απαραίτητης κράτησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Huaca

Τιμολέοντος 1, Μετς
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Taste Greece 2024: Γαστρονομική εμπειρία στο "Atlantica Imperial Resort"

Σε συνεργασία με τους καταξιωμένους σεφ Νίκο Σκαμνάκη, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, Γκίκα Ξενάκη και Γιώργο Οικονομίδη, το "Atlantica Imperial Resort" ετοιμάζει 4 βραδιές όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε ένα ταξίδι γεύσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/06/2024

H S.Pellegrino Young Chef Academy αναζητά τα επόμενα νεαρά αστέρια της γαστρονομίας

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός για την ανάδειξη της επόμενης γενιάς της γαστρονομίας επιστρέφει και καλεί τους νέους σεφ που θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής κούρσας να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 19/6.

Η εκλεκτή γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου

73 εστιατόρια που πλέουν σε ένα πέλαγος βραβεύσεων και εμβαθύνουν τον ωκεανό της θερινής γαστρονομίας.

"Manko Athens": Η νέα άφιξη του "Οne&Only Aesthesis" έχει γεύση περουβιανής γαστρονομίας

Το μενού του "Manko Athens", με επικεφαλής τον σεφ Juan David Ocampo, αποτελεί φόρο τιμής στην περουβιανή γαστρονομία, η οποία εξελίσσεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες διεθνώς.

Το νέο μενού Βιότοπος του "Nyn Esti" φέρνει την εποχή με τον πιο art τρόπο στο τραπέζι μας με θέα στην Ακρόπολη

Το "Nyn Esti" προσφέρει ένα μενού που ενσωματώνει το γαστρονομικό του μανιφέστο περί εντοπιότητας, εποχικότητας και βιωσιμότητας.

"Fellows": Comfort dining στον αστικό κήπο της Ριζάρη

Το all-day café bar restaurant πιάνει πόστο σε ένα κατάφυτο ξέφωτο στην καρδιά της πόλης και ξεδιπλώνει μια γευστική πρόταση που θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά.

Τρία νέα εστιατόρια που ανοίγουν σύντομα στην Αθήνα

Και είναι δεδομένο πως θα απασχολήσουν σοβαρά.