Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»

Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια.

Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»

Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια. Και είναι απόλυτα λογικό, καθώς στο επίκεντρο αυτού του «Τριγώνου», που βρίσκεται στην περιοχή από το 1991, τοποθετείται πάντα το κρέας στα καλύτερά του, τόσο αναφορικά με την ποιότητα, καθώς προμηθεύονται ελληνικά κρέατα από τη Μυτιλήνη και τη Θράκη, όσο και αναφορικά με τη διαχείριση, διότι το ψήσιμο εδώ γίνεται με μαστοριά και οι μερίδες ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ δικαιώνουν τη μακρόχρονη φήμη της ταβέρνας.

Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο» - εικόνα 1

Τα τραπέζια στη μεγάλη, παραδοσιακή σάλα, στη δροσερή αυλή δίπλα στην πλατεία και αυτά κάτω από τα πεύκα είναι πλέον αυστηρά προσαρμοσμένα στα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προσφέροντας ένα περιβάλλον άνετο και ασφαλές, ώστε να ξεκινήσει η κρεατοκατάνυξη δίχως έννοιες. Όσο τα κάρβουνα, οι σούβλες και οι σχάρες παίρνουν φωτιά, ξεκινάμε με τα κλασικά ορεκτικά (τζατζίκι, πιπεριές, τυροκαυτερή, άψογα τηγανισμένες πατάτες αλλά και κολοκυθάκια), που μας προετοιμάζουν για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του μενού, το κρέας, το οποίο κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Τα τραπέζια γεμίζουν με λαχταριστό συκώτι και λουκάνικο, μαεστρικά φτιαγμένο κοκορέτσι με ξεροψημένο εντεράκι, ωραία ψημένα παϊδάκια με το απαραίτητο τραγανό λιπάκι και, φυσικά, με ζουμερό, ζυμωμένο με ντομάτα XL μπιφτέκι με χοντρόκοκκη υφή και άπαιχτη σταβλίσια μπριζόλα για τους δυνατούς του είδους.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρίγωνο

Αθηνών 36, Καλύβια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Achinos Beach bar-restaurant"

Με καλοκαιρινό αέρα, μεσογειακές γεύσεις και καλοφτιαγμένα δροσερά κοκτέιλ, το κοσμικό παραλιακό εστιατόριο στη Σκιάθο είναι προορισμός για τις θερινές μας εξορμήσεις.

06/06/2024

The World's 50 Best Restaurants: Εκπλήξεις στην κορυφή

Το "Disfrutar" καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.

Το καλοκαιρινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πάρτε μια πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού!

The World's 50 Best Restaurants: Τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2024

Το Disfrutar στην κορυφή του γαστρονομικού σύμπαντος.

Amen Gastronomic

Το καινούργιο boutique εστιατόριο του Γιώργου Στυλιανουδάκη στο Παγκράτι είναι ένα κομψό, γοητευτικό πόστο μοντέρνας ελληνικής μπιστρονομίας.

Τα "Kohylia" υποδέχονται τη νέα σεζόν με λαμπερό opening

Το εμβληματικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi" μπαίνει στο καλοκαίρι με ένα ακόμη συναρπαστικό παλμαρέ πανασιατικό γεύσεων, με την υπογραφή του πρωτοστάτη της Nikkei κουζίνας, σεφ Θάνου Στασινού.

Térre Mouikis: Η παραδοσιακή και η fine dining Κεφαλλονιά στο πιάτο

Μακριά από το γαστρονομικό αυταρχισμό του στημένου και ενορχηστρωμένου, στο Térre Mouikis στην Κεφαλονιά μιλάει το θυμικό του σεφ Ασημάκη Χανιώτη.