Το «Local Green» έρχεται και είναι καταπράσινο

Μία νέα επιλογή για υγιεινό φαγητό έρχεται οσονούπω στην καρδιά της πόλης.

Το «Local Green» έρχεται και είναι καταπράσινο

Μία νέα επιλογή για υγιεινό φαγητό έρχεται οσονούπω στην καρδιά της πόλης. Το «Local Green» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον μήνα σε ένα ήσυχο σημείο της Περικλέους και θα είναι «πράσινο» σε όλα του. Πολλές φρεσκοκομμένες σαλάτες, wraps και healthy bowls με όλων των ειδών τις υπερτροφές και τους ξηρούς καρπούς σε διάφορους συνδυασμούς θα δίνουν τον τόνο, μαζί με σπιτικές λεμονάδες, παγωμένο τσάι με προβιοτικά (Kombucha), νερό με κεφίρ αλλά και φυσικούς χυμούς ψυχρής έκθλιψης, όλα με ιδιαίτερη έμφαση στα βιολογικά εποχικά προϊόντα και άνευ βελτιωτικών γεύσης και συντηρητικών.

Η πράσινη φιλοσοφία επεκτείνεται ακόμα σε όλα τα αναλώσιμα που θα είναι βιοδιασπώμενα ή ανακυκλώσιμα, ενώ το delivery θα γίνεται με ηλεκτροκίνητα scooters ή ποδήλατα για ένα εν γένει χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Local Green

Περικλέους 30-32, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Achinos Beach bar-restaurant"

Με καλοκαιρινό αέρα, μεσογειακές γεύσεις και καλοφτιαγμένα δροσερά κοκτέιλ, το κοσμικό παραλιακό εστιατόριο στη Σκιάθο είναι προορισμός για τις θερινές μας εξορμήσεις.

06/06/2024

The World's 50 Best Restaurants: Εκπλήξεις στην κορυφή

Το "Disfrutar" καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.

Το καλοκαιρινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πάρτε μια πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού!

The World's 50 Best Restaurants: Τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2024

Το Disfrutar στην κορυφή του γαστρονομικού σύμπαντος.

Amen Gastronomic

Το καινούργιο boutique εστιατόριο του Γιώργου Στυλιανουδάκη στο Παγκράτι είναι ένα κομψό, γοητευτικό πόστο μοντέρνας ελληνικής μπιστρονομίας.

Τα "Kohylia" υποδέχονται τη νέα σεζόν με λαμπερό opening

Το εμβληματικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi" μπαίνει στο καλοκαίρι με ένα ακόμη συναρπαστικό παλμαρέ πανασιατικό γεύσεων, με την υπογραφή του πρωτοστάτη της Nikkei κουζίνας, σεφ Θάνου Στασινού.

Térre Mouikis: Η παραδοσιακή και η fine dining Κεφαλλονιά στο πιάτο

Μακριά από το γαστρονομικό αυταρχισμό του στημένου και ενορχηστρωμένου, στο Térre Mouikis στην Κεφαλονιά μιλάει το θυμικό του σεφ Ασημάκη Χανιώτη.