Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού.

Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού. Η αρχή έγινε ήδη με το πρώτο event που ήταν αφιερωμένο στις ετικέτες από το βόρειο κομμάτι της Κοιλάδας του Ροδανού και η συνέχεια προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα. Πιο συγκεκριμένα, σειρά έχει το boutique οινοποιείο Μανουσάκη από την Κρήτη (27/3), ενώ τα δύο επόμενα ραντεβού θα στρέψουν ξανά τους προβολείς από τη μία στη Βουργουνδία και τον οίκο Joseph Drouhin και από την άλλη στα εξαιρετικά κρασιά του Bodegas Krontiras που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Κροντιράς στην Αργεντινή.

Σε κάθε περίπτωση ο ταλαντούχος executive chef του εστιατορίου Χρόνης Δαμαλάς προτείνει ένα διαφορετικό κάθε φορά ειδικό μενού, κομμένο και ραμμένο στα φιλοξενούμενα κρασιά και το terroir τους ούτως ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και ο χαρακτήρας τους, ενώ ο Αδάμ Τσαρούχης ντύνει όπως πάντα τις Τετάρτες στο «Cash» με τη μελωδική φωνή του.

Περισσότερες πληροφορίες

Cash

Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Manko Athens": Η νέα άφιξη του "Οne&Only Aesthesis" έχει γεύση περουβιανής γαστρονομίας

Το μενού του "Manko Athens", με επικεφαλής τον σεφ Juan David Ocampo, αποτελεί φόρο τιμής στην περουβιανή γαστρονομία, η οποία εξελίσσεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες διεθνώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/06/2024

Το νέο μενού Βιότοπος του "Nyn Esti" φέρνει την εποχή με τον πιο art τρόπο στο τραπέζι μας με θέα στην Ακρόπολη

Το "Nyn Esti" προσφέρει ένα μενού που ενσωματώνει το γαστρονομικό του μανιφέστο περί εντοπιότητας, εποχικότητας και βιωσιμότητας.

"Fellows": Comfort dining στον αστικό κήπο της Ριζάρη

Το all-day café bar restaurant πιάνει πόστο σε ένα κατάφυτο ξέφωτο στην καρδιά της πόλης και ξεδιπλώνει μια γευστική πρόταση που θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά.

Τρία νέα εστιατόρια που ανοίγουν σύντομα στην Αθήνα

Και είναι δεδομένο πως θα απασχολήσουν σοβαρά.

Πού τρώει και πίνει η Αθήνα στις αρχές του καλοκαιριού

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τα εντός των αθηναϊκών τειχών γευστικά δρώμενα κατά την εκκίνηση του θέρους.

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Achinos Beach bar-restaurant"

Με καλοκαιρινό αέρα, μεσογειακές γεύσεις και καλοφτιαγμένα δροσερά κοκτέιλ, το κοσμικό παραλιακό εστιατόριο στη Σκιάθο είναι προορισμός για τις θερινές μας εξορμήσεις.

The World's 50 Best Restaurants: Εκπλήξεις στην κορυφή

Το "Disfrutar" καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.