Το sushi που έγινε burger

Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.

Το sushi που έγινε burger

Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.

Το sushi που έγινε burger - εικόνα 1
Roppongi

Το «Τhe Sushi bar», η πρώτη ελληνική αλυσίδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο sushi, κλείνοντας είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή σκηνή, προσθέτει στο κλασικό του ρεπερτόριο μια μοντέρνα μίξη ή, καλύτερα, ένα υβρίδιο Ανατολής και Δύσης. Tα sushi burgers, που αντί για στρογγυλό ψωμάκι (bun) έχουν δύο τροφαντούς δίσκους από ρύζι, και τα οποία στην ουσία είναι εξέλιξη των ramen burgers (με τραγανά noodles εκείνα), κάνουν όλο και περισσότερo την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του κόσμου, κι έχουν γίνει ήδη αγαπημένα του instagram. Τα «The Sushi bar burgers» παίζουν σε έξι παραλλαγές. Θα δοκιμάσετε π.χ. Roppongi με σολομό sashimi και καπνιστό, κρεμμύδι, φύτρες φασολιών, ανανά, λόλα, μαγιονέζα, φύκι νόρι και μαύρο σουσάμι ή Νakano με καψαλισμένο τόνο, αβοκάντο, τζίντζερ, φύκια wakame, λόλα, πικάντικη μαγιονέζα, φύκι nori και σουσάμι με γεύση τσίλι, είτε σε κανονική είτε σε μίνι εκδοχή.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Achinos Beach bar-restaurant"

Με καλοκαιρινό αέρα, μεσογειακές γεύσεις και καλοφτιαγμένα δροσερά κοκτέιλ, το κοσμικό παραλιακό εστιατόριο στη Σκιάθο είναι προορισμός για τις θερινές μας εξορμήσεις.

06/06/2024

The World's 50 Best Restaurants: Εκπλήξεις στην κορυφή

Το "Disfrutar" καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.

Το καλοκαιρινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πάρτε μια πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού!

The World's 50 Best Restaurants: Τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2024

Το Disfrutar στην κορυφή του γαστρονομικού σύμπαντος.

Amen Gastronomic

Το καινούργιο boutique εστιατόριο του Γιώργου Στυλιανουδάκη στο Παγκράτι είναι ένα κομψό, γοητευτικό πόστο μοντέρνας ελληνικής μπιστρονομίας.

Τα "Kohylia" υποδέχονται τη νέα σεζόν με λαμπερό opening

Το εμβληματικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi" μπαίνει στο καλοκαίρι με ένα ακόμη συναρπαστικό παλμαρέ πανασιατικό γεύσεων, με την υπογραφή του πρωτοστάτη της Nikkei κουζίνας, σεφ Θάνου Στασινού.

Térre Mouikis: Η παραδοσιακή και η fine dining Κεφαλλονιά στο πιάτο

Μακριά από το γαστρονομικό αυταρχισμό του στημένου και ενορχηστρωμένου, στο Térre Mouikis στην Κεφαλονιά μιλάει το θυμικό του σεφ Ασημάκη Χανιώτη.