Η πρώτη "Side by Side" εμπειρία στο zohós: Όταν ο μεζές συναντά την ανεξάντλητη δημιουργικότητα της ελληνικής κουζίνας

Side by Side

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη βραδιά "Side by Side" που διοργανώθηκε στον εμβληματικό κήπο του Electra Palace Athens, στο νέο fine mezze concept zohós που βάζει στο επίκεντρο τη γη και τη θάλασσα της Ελλάδας ανατρέχοντας σε μαγειρικές ρίζες. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη συνδημιουργία, και την υψηλή γαστρονομία, παρουσία των βασικότερων εκπροσώπων της γεύσης, φίλους & συνεργάτες του ομίλου Electra Hotels & Resorts αλλά και μερικούς από τους σημαντικότερους food bloggers της πόλης.

Το "Side by Side" είναι ένα νέο, creative concept που εστιάζει στην ομαδικότητα και το πνεύμα δημιουργίας, ενώ εκείνο που το ξεχωρίζει είναι ο holistic χαρακτήρας του, καθώς οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές δημιουργίες των chefs, και να ανακαλύψουν την ιδέα και τα συστατικά πίσω από κάθε πιάτο. Ταυτόχρονα, ο χώρος ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για το φαγητό - πρασινάδες, αρωματικά φυτά και βότανα φτιάχνουν ένα ιδανικό σκηνικό, υπέροχα φωτισμένο, πάνω και γύρω από τον χώρο του εστιατορίου zohόs. 

Side by Side

Ο Executive Chef Σάκης Βενέτης και ο Chef de Cuisine Χάρης Αντωνόπουλος, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον κορυφαίο guest chef, Βασίλη Μουρατίδη, βραβευμένο με 11 χρυσούς Σκούφους, 3 αστέρια FNL & δημιουργό των διάσημων Moldee στη Θεσσαλονίκη και Squirrel στη Χαλκιδική, δημιουργώντας ένα δημιουργικό pop-up μενού γεμάτο αντιθέσεις, φρεσκάδα και ελληνικές επιρροές. Τα εκλεκτά κρασιά που συνόδευσαν το γαστρονομικό ταξίδι, ήταν από το Κτήμα Βίβλια Χώρα, ενώ το χαβιάρι Thesauri Caviar πρόσθεσε μια πολυτελή νότα στην απολαυστική εμπειρία, δίνοντας ξεχωριστή γεύση στην κροκέτα από καπνιστό χέλι, που ήταν ένα από τα highlight πιάτα της βραδιάς. 

Side by Side

Στο εστιατόριο zohós τα πάντα προσεγγίζονται με την ιδιαίτερη φροντίδα που επιτάσσει ο σεβασμός στην παράδοση αλλά και σύγχρονες τεχνικές, σε ένα γενικότερο πλαίσιο zero waste και nose-to-tail πρακτικής. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία του: μια σύγχρονη απεικόνιση ενός ελληνικού τραπεζιού με μεζέδες για όλους, όπως παραδοσιακά γίνεται στα σπίτια μας!

Side by Side

Η επόμενη βραδιά "Side by Side” στο εστιατόριο zohόs, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάϊο. Stay tuned, σύντομα θα ακολουθήσει η αποκάλυψη του επόμενου guest chef!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

BAT Hellas: Νέα περιβαλλοντική ενέργεια "my glorious green moments"

Πρωτοβουλία με άξονα το περιβάλλον από την εταιρεία, συνεισφέροντας στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους.

Η Heineken σου προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσεις τον τελικό UEFA Europa Conference League στην Αθήνα από κοντά

Μπες στο heineken.gr έως την Πέμπτη 16/5 και διεκδίκησε μία από τις 30 προσκλήσεις για τον μεγάλο τελικό!

Red Bull Cliff Diving: Πως να προπονηθείς για βουτιές από τα 27 μέτρα

To Red Bull Cliff Diving έρχεται στη Λίμνη Βουλιαγμένη στις 24-26 Μαΐου 2024.

Γνώρισε τη ΝΕΑ σειρά αποσμητικών Fa Passion fruit

Το FA γίνεται ο πιο ισχυρός σου σύμμαχος απέναντι στην εφίδρωση και σου χαρίζει για 48 ώρες την φρεσκάδα που χρειάζεσαι σε συνδυασμό με ένα υπέροχο άρωμα!