Le Roi

Εικοσιπεντάχρονο πια, το δημοφιλές classic rock στέκι διατηρεί την... παλιακή του αύρα και τα πάει μια χαρά με μικρότερους αλλά και τους μεγαλύτερους θαμώνες του.

Le Roi

Εικοσιπεντάχρονο πια, το δημοφιλές classic rock στέκι διατηρεί την... παλιακή του αύρα και τα πάει μια χαρά με μικρότερους αλλά και τους μεγαλύτερους θαμώνες του.

Le Roi - εικόνα 1

Στο Γαλάτσι άφησε εποχή. Και στο Χαλάνδρι εξακολουθεί να σε ταξιδεύει σαν χρονομηχανή. Η ίδια η παλιά πετρόχτιστη μονοκατοικία ανάμεσα στα σύγχρονα γραφεία της οδού Παπανικολή σου λέει ότι κάτι γνήσιο υπάρχει εδώ. Ο κόκκινος λονδρέζικος τηλεφωνικός θάλαμος που στέκεται στο πεζοδρόμιο δεν δίνει παρά μια μικρή ιδέα για τα items που θα συναντήσεις μέσα: φανταχτερά jukebox, φλιπεράκια, πυξίδες, ζυγαριές, ταξίμετρα κι άλλα διαλεχτά κομμάτια που μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν διασκορπισμένα στα παλαιοπωλεία ολόκληρης της Ευρώπης παρατάσσονται γυαλισμένα μπροστά στις καμάρες και στους πέτρινους τοίχους του bar.

Ανέγγιχτοι από τη... σκόνη του χρόνου παραμένουν και οι 7.000 δίσκοι βινιλίου του «Le Roi», καθώς οι DJs χρησιμοποιούν μόνο αυτούς για τα πατροπαράδοτα classic rock sets τους, παρακολουθώντας την κίνηση του κόσμου και παίζοντας πάντα στην κατάλληλη ένταση. Κάθε Παρασκευή, μάλιστα, θα συναντήσεις στα decks τον μετρ του είδους Αλέξανδρο Ριχάρδο. Το «Le Roi», πάντως, δεν απευθύνεται μόνο σ’ εκείνους που συλλέγουν τα άπαντα των Led Zeppelin και των Blue Oyster Cult. Πάνω απ’ όλα είναι ένα ζεστό καταφύγιο όπου επικοινωνείς αληθινά με την παρέα σου. Κι αν προλάβεις θέση μπροστά στο αναμμένο τζάκι, δύσκολα θα ξεκολλήσεις. Αν πάλι όχι, θα επιστρέψεις σύντομα: μαζί με τον καιρό θ’ ανοίξει κι η πανέμορφη αυλή του που είναι από τις πιο φροντισμένες rock καβάτζες της πόλης.

DATA

  • Ανοιχτό καθημερινά από τις 9 μ.μ.
  • Το απλό ποτό κοστίζει € 7 και το σπέσιαλ € 9.
  • Οι φιάλες κοστίζουν € 70 και € 90 αντίστοιχα.
  • Περισσότερες πληροφορίες

    Roi (le)

    Αγ. Παρσκευής 126, Χαλάνδρι
    • Bars

    Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Στο 'Nastro', το νέο aperitivo bar του κέντρου

    Στον παρθένο πεζόδρομο της Πολυκλείτου, ένα καινούριο σποτ κάνει ξεκάθαρο και νόστιμο focus στην ιεροτελεστία του aperitivo.

    Όσα θα δούμε στο "Bolivar Beach Club" το καλοκαίρι του 2024

    Καθώς γιορτάζει δύο δεκαετίες αποτελώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, υπόσχεται τα βράδια του 2024 να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά!

    H Γωγώ που όλοι αγαπούν και το 'Υογό tasty bar'

    Ένα νέο μπαρ στο Νέο Κόσμο, για φροντισμένα ποτά μετά μεζεδακίου.

    Το Tiki Week επιστρέφει στα μπαρ της πόλης

    Μουσικές, πάρτι και signature Angostura Tiki Cocktails έως τις 20 Ιουνίου.

    Island life και ευ πίνειν: Στα μπαρ των νησιών που θα πιούμε αυτό το καλοκαίρι

    Επιτυχημένες ομάδες, projects και πρόσωπα ρίχνουν άγκυρα στα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, φέρνοντας στις αιγαιοπελαγίτικες μπάρες νόστιμα ποτά.

    'Le Cercle Garden': Το μπαρ-σαλόνι της Θεσσαλονίκης ξεκαλοκαιριάζει στο 'Hyatt Regency'

    Ένα από τα πιο όμορφα μπαρ της συμπρωτεύουσας πιάνει θερινό πόστο στον κήπο, σε ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία αυτής.