The Bank Job

Σκηνικό τράπεζας που δέχτηκε ληστεία, αυθεντικό χρηματοκιβώτιο και άλλα ατμοσφαιρικά εμπνέουν, όπως αποδεικνύεται, για τις πρωτότυπες μείξεις με άποψη, που είναι, βέβαια, και το κύριο ατού του αγαπημένου μπαρ της Κολοκοτρώνη.

The Bank Job

Σκηνικό τράπεζας που δέχτηκε ληστεία, αυθεντικό χρηματοκιβώτιο και άλλα ατμοσφαιρικά εμπνέουν, όπως αποδεικνύεται, για τις πρωτότυπες μείξεις με άποψη, που είναι, βέβαια, και το κύριο ατού του αγαπημένου μπαρ της Κολοκοτρώνη. Απρόσμενα υλικά σε ωραία ταιριάσματα, τεχνικές που υπηρετούν τις γεύσεις, εντυπωσιακή παρουσίαση. Μαζί με τις όμορφες μουσικές, είναι λόγος να δημιουργείται το αδιαχώρητο μέχρι τις μικρές ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες

Bank Job (The)

Κολοκοτρώνη 13, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο 'Nastro', το νέο aperitivo bar του κέντρου

Στον παρθένο πεζόδρομο της Πολυκλείτου, ένα καινούριο σποτ κάνει ξεκάθαρο και νόστιμο focus στην ιεροτελεστία του aperitivo.

Όσα θα δούμε στο "Bolivar Beach Club" το καλοκαίρι του 2024

Καθώς γιορτάζει δύο δεκαετίες αποτελώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, υπόσχεται τα βράδια του 2024 να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά!

H Γωγώ που όλοι αγαπούν και το 'Υογό tasty bar'

Ένα νέο μπαρ στο Νέο Κόσμο, για φροντισμένα ποτά μετά μεζεδακίου.

Το Tiki Week επιστρέφει στα μπαρ της πόλης

Μουσικές, πάρτι και signature Angostura Tiki Cocktails έως τις 20 Ιουνίου.

Island life και ευ πίνειν: Στα μπαρ των νησιών που θα πιούμε αυτό το καλοκαίρι

Επιτυχημένες ομάδες, projects και πρόσωπα ρίχνουν άγκυρα στα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, φέρνοντας στις αιγαιοπελαγίτικες μπάρες νόστιμα ποτά.

'Le Cercle Garden': Το μπαρ-σαλόνι της Θεσσαλονίκης ξεκαλοκαιριάζει στο 'Hyatt Regency'

Ένα από τα πιο όμορφα μπαρ της συμπρωτεύουσας πιάνει θερινό πόστο στον κήπο, σε ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία αυτής.